Pedicure Praktijk Roelinda
Home
Praktijk
Behandelingen
Openingstijden
Contact
Prijslijst
Verkoop
Nieuws
Harsbehandelingen
Harsbehandelingen vanaf 11,-

Een zachte en gave huid zonder ongewenste haargroei, wie wil dat niet? Ongeacht de reden, er zijn veel voordelen om te harsen. Niet langer dagelijks scheren, geen stoppeltjes of pijnlijke bultjes maar langblijvend een gladde en zachte huid.

Voor ieder huidtype is er een eigen hars. En Hygiëne is van groot belang bij harsen. Daarom is het verstandig de behandeling te laten uitvoeren door een professional.

Wat houdt de behandeling in?
Ideaal is om haartjes te behandelen die ongeveer 2cm lang zijn oftewel 2 tot 3 weken voor de behandeling het scheren staken. Na desinfecteren van het te behandelen gebied wordt de hars op de haren aangebracht. Dit voelt warm aan. Nu wordt de hars aangedrukt met een strip en in een ruk van de huid getrokken. Mochten er een paar haartjes overblijven dan worden die met een pincet weggenomen.


Hoe pijnlijk is het harsen?

Harsen is niet pijnloos, echter wel vol te houden. De meeste cliënten verbazen zich dat de pijn minder erg is als ze hadden gedacht. Pijn is nu eenmaal afhankelijk van de persoon. Na ongeveer drie kwartier bent u alle ongemakken vergeten, uw huid voelt heerlijk zacht en haarvrij aan.

Het resultaat.
Na de 1e behandeling blijft het resultaat ongeveer 3 tot 6 weken, afhankelijk van de persoonlijke haargroeisnelheid. In de meeste gevallen is de haargroei minimaal in de eerste tot de tweede week en niet voelbaar. In de derde of vierde week zullen de eerste haartjes weer voelbaar zijn. Warmte stimuleert de haargroei, daarom groeit haar sneller in de zomer dan in de winter.

Door regelmatig te harsen zal de tijd tussen 2 harsbehandelingen op den duur steeds langer worden.


Bij Pedicure Praktijk Roelinda kunt u terecht voor het harsen van de onderbenen,
bovenbenen, rug, armen, oksels of het gelaat.
 
Pedicure Behandeling Compleet
Nagelreparatie
Warme Paraffine behandeling
Massage
Voeten Verwen Masker
Spa voeten behandeling
Manicure Behandeling Compleet
Harsbehandelingen
Nagels Lakken
Wimpers en Wenkbrauwen
Oogmasker
Vriendinnen
Kinderfeestje